راهنمای کاهش هزینه چاپ کتاب| 10 سایت برتر چاپ کتاب

۲۰۷ بازديد

آشنایی با مراحل چاپ کتاب برای هر مهارت و کسب و کاری که دارید در موفقیت و افزایش اعتبار شما نقش موثری خواهد داشت . درضمن با چاپ کتاب می توانید موضوعاتی که فکر می کنید بهتر است به گوش اغلب افراد برسد را نوشته و نشر کنید.

شما در هر زمینه ای که فکر می‌کنید از علم و دانش کافی بهرمند هستید می‌توانید دانش خود را در قالبی کتابی با ارزش و ماندگار ارائه دهید و برای خود ارزشی دو چندان در حرفه و محیط اجتماعی خود مهیا کنید. اگر در دانشگاه در حال تحصیل هستید و می خواهید این راه کسب علم و دانش را ادامه دهید، چاپ کتاب می تواند به عنوان رزومه تحقیقاتی شما و نمره مثبت به شمار آید به خصوص در آزمون مصاحبه دکتری. برای اینکه بتوانید چاپ کتاب خود را در سریعترین زمان ممکن انجام دهید، دانستن مراحل چاپ کتاب و هزینه چاپ کتاب به شما کمک بسیاری خواهد کرد.

شاید شما هم یکی از افرادی باشید که بخواهید نوشته هایتان، شعرهایتان و آثار خود را تبدیل به کتاب کنید. در این سایت سعی کرده ایم مطالب کاملا ساده و عملی در رابطه با مراحل چاپ کتاب،شرایط چاپ کتاب(چاپ کتاب شعر، چاپ کتاب رمان)، هزینه چاپ کتاب را برایتان توضیح دهیم، تا تمام عزیزانی که میخواهند برای اولین بار آثار خود را تبدیل به کتاب کنند با مراحل چاپ کتاب آشنا شوند.

مراحل چاپ کتاب
۱) آماده کردن فایل (فایل حتما به صورت تایپ شده در word باشد) چنانچه می خواهید صفحه آرایی کتابتان را خودتان انجام دهید، می توانید به لینک صفحه آرایی مراجعه نمایید.

۲) عقد قرارداد (قرارداد به دو صورت حضوری و راه دور می باشد) برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.

۳) مراحل اداری کتاب شامل شابک، فیپا، مجوز می باشد که تمامی مراحل توسط انتشارات انجام می شود.

۴) صدور مجوز توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

۵) آماده کردن طرح جلد: طرح جلد توسط انتشارات انجام می شود ولی در صورت تمایل می توانید خودتان نیز طرح را تحویل دهید.

۶) چاپ کتاب توسط انتشارات



انواع قراردادهای معمول با ناشران:

در زیر قراردادهای معمول با ناشران آورده شده است. البته قراردادهای ما متفاوت بوده و از صفحه انواع قرارداد چاپ کتاب در بالای سایت میتوانید مطالعه نمایید.

حق تألیف:

در این نوع قرارداد ناشر با شما قرارداد بسته و درصدی از قیمت پشت جلد ضربدر تیراژ را به عنوان حق تألیف به شما پرداخت می­کند. این نوع قرارداد را ناشران بیشتر با کسانی می­بندند که شناخته شده و کتابهایشان پرفروش باشد.

این نوع قرارداد می­تواند برای بعضی از افراد جذاب باشد زیرا نه هزینه­ای پرداخت می­کنند و نه در پخش نقشی دارند ولی چنانچه فروش کتاب خوب باشد این افراد ضرر می­کنند. چنانچه به فروش کتاب خود مطمئن هستید زیر بار این نوع قرارداد نروید. در این نوع قرارداد حق چاپ همیشه برای ناشر محفوظ می­ماند.

مشارکت

در این نوع قرارداد هزینه­ چاپ کتاب بین ناشر و نویسنده تقسیم شده و سود فروش نیز به همان نسبت بین ناشر و نویسنده تقسیم می­شود.


تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.